Skip to main content
КоличкаClose Cart
Орто 1 България

Нашата История

Фирма Орто1 е създадена през 2006 г. в град Пловдив от инж. Любен Кръстев.

Контакти
Орто 1 България

Нашата дейност

По време на обучението си в Бърненският университет  (Чехия) се запознава с производството и разработката на ортопедични технически средства. По време на преподавателската му дейност в института се заражда идеята за приложение на придобитите знания в България. Отваря врати и първият ни магазин в град Пловдив. За реализацията допринасят контактите и близките приятелства с основоположници  на водещи чешки ортопедични дружества. Дългогодишните  близки  търговски отношения са реалност и до днес.

Орто 1 България

Специалисти сътрудници

Всички специалисти и сътрудници на фирмата са преминали професионално обучение и притежават необходимите свидетелства и дипломи. Редовно участваме на семинари изложения, свързани с иновациите в ортопедията.

Резултат от това е контактът и вносът на детски ортопедични обувки от Полша покриващи всички критерии за ортопедичност. Предлаганите от нас продукти са производство на водещи чешки и полски производители.

Всички изделия са сертифицирани, а когато се изисква и клинично тествани в рамките на Европейската общност. Проведени са изпитания за безвредност на материалите както и ефекта от употребата им. Здравословната безвредност е гарантирана от Чешкото ортопедично дружество и Института по тестване и сертификация в гр.Злин.

Вижте Нашите Продукти
Орто 1 България

Нашите продукти

Индивидуалните стелки се изработват в Медико техническа лаборатория Център за протезиране – Allegro, находящ се в град София, „Стар Лозенски Път № 52“. Основната дейност на центъра е изработката на протези, оротези и ортопедични технически средства за горни и долни крайници. Обмяната на опит и съвместната работа между нашите специалисти предоставя възможността да подходим  индивидуално към всеки един ортопедичен проблем на нашите пациенти.

Свържете се с Нас
bg_BGBulgarian