Skip to main content
КоличкаClose Cart
2D СКЕНЕР

Ходете, Бягайте, Tанцувайте, Просто Живейте!

2D скенерът за диагностика на ходилата е иновативно медицинско устройство, предназначено за детайлно анализиране на стъпките и анатомичната структура на човешкото ходило.

Диагностика

2D скенер за диагностика на ходилата

Електронна диагностика на база на която се снема реален отпечатък от стъпалата.

Дава информация за състоянието на сводовете на ходилата, зони на пренатоварване и основни точки на натоварване, разпределяне на тежестта и позиция на стъпване. Реална картина, която спомга за ранна диагностика, превенция от деформации на ходилата и също така при вече съществуващи деформации, препоръка на подходящо ортопедично пособие и изработка на 3D индивидуални стелки.

Запазете си Час

3D принтирани стелки

Ново поколение от 3D принтирани индивидуални ортопедични стелки, които налагат нов стандарт при комфорта на ходилата, лечение и облекчаване на болката при движение. Ходете, бягайте, танцувайте, просто живейте! Стелките са налични в няколко варианта в зависимост от ежедневието ви и индивидуалните нужди.

Направи Запитване
3D Стелки

Дизайн фокусиран върху биомеханиката

Натоварването върху ходилата е 50% при изправен стоеж, до 120% при ходене и 200% при бягане. Стъпалото не е твърд предмет. Всъщност биомеханиката на движението на ходилата е много сложна. Функцията им е да поемат натоварването и да осигурят опора на вашето тяло. Затова и индивидуалните 3D принтирани стелки 8sole са изработени с изключително познание на тази биомеханика и сложна конструклция на стъпалата. Необходими са само 4 основни стъпки, за да започнете носенето на вашите 3D стелки:

  • Сканиране на стъпалата
  • Индивидуално проектиране от специалист- на база диагностиката от сканирането се подбират спецификите при изработка на стелките
  • 3D принтиране
  • Вашите стелки са готови и можете да се насладите на комфорта от движението
Запазете си Час
bg_BGBulgarian